Ja, faktiskt, eftersom försäljningen gått så bra de tre senaste åren, så kommer klassen att satsa stenhårt i år, med sikte på en resa, 1 vecka på Mallorca, all inclusive!! Hur en skolklass tjänar pengar till klassresan... I år kommer min sons klass att dubbla inkomsterna!
“Vi tjänade 20.000kr på enkelt arbete till vår skolresa, så den vart i princip GRATIS! Oj vad kul vi hade!!” Vilka fantastiska möjligheter som finns! Min egen son, som nu går i sjuan, har de senaste tre åren varit på skolresa i Grekland, Island och Norge, helt bekostat av försäljning av lättsålda produkter de har funnit på Internet. Ofta kan det vara godis, charkprodukter, eller liknande, men även andra produkter börja dyka upp nu.
Vi rekomenderar Dig också, att låta Dina barn och klasskamrater, pröva detta! Det är kul - Och dessutom blir oftast klassresan HELT GRATIS!!
Och det bästa av allt, har varit att alla elever i klassen har varit med och sålt, det har inte varit något gnäll över huvud taget, att föräldrarna ska hjälpa till, såsom det kan vara vid annan försäljning.